Kolme hyvää B2B-markkinointipalveluita tarjoavaa toimistoa

B2B-markkinointi on tärkeä keino kasvattaa yrityksen myyntiä. Se on kuitenkin myös erittäin haastava markkinoinnin osa-alue.

Jos yrityksestäsi ei löydy alan osaajaa, voi olla hyvä ulkoistaa B2B-markkinointi yritykselle, jolla on alan rautaista osaamista. Suomesta löytyy monia toimistoja, jotka ovat erikoistuneet tarjoamaan B2B-markkinointipalveluita.

Jos tarvitset alan palveluita, löydät tästä artikkelista kolme hyvää vaihtoehtoa toteuttamaan yrityksesi B2B-markkinointia. Nämä vaihtoehdot ovat Valve.fi, Salesforce.com ja Oakhill.fi. Tutustu näihin palveluihin ja valitse niiden joukosta yrityksellesi parhaiten sopiva vaihtoehto!

Valve.fi

Valve.fi mainostaa olevansa valveilla yritysten viestinnästä ja kasvusta. Yritys palvelee B2B-yrityksiä sekä julkisen sektorin toimijoita. Sen toiminta ulottuu kaikille viestinnän ja markkinoinnin osa-alueille.

Yritys tarjoaa käyttöösi kokeneen B2B-tiimin sekä tehokkaita toimintamalleja, jotka auttavat nostamaan yrityksesi myyntiä! Valve.fi tarjoaa teknologioihin, designiin, markkinointiin, viestintään, sisältöihin ja tapahtumiin liittyviä palveluita, joita räätälöidään yrityksen tavoitteiden pohjalta.

Markkinoinnin saralla Valve.fi toimii strategiasta aina toteutukseen saakka tehden edistyksellistä markkinointiviestintää, jota johdetaan data edellä. Tällainen viestintä auttaa kasvattamaan yritysten myyntiä sekä kehittämään sen brändiä.

Salesforce.com/fi

Salesforce.com/fi on B2B-markkinoinnin trendien aallonharjalla! Se julkaisee blogia, jonka uutiskirje on helppo tilata suoraan omaan sähköpostiosoitteeseen.

Uutiskirje tarjoilee blogin parhaita paloja ja perehdyttää lukijan muun muassa B2B-markkinoinnin saloihin. Tällä hetkellä B2B-markkinointi kohtaa aivan uudenlaisia haasteita, joten alan uusia tuulia kannattaa seurata erityisen tarkkaan!

Nykyisille yritysasiakkaille on nimittäin entistä vaikeampaa myydä yhtään mitään. He ovat erityisen skarppeja ja heillä on erityisen laajat verkostot, joten he myös odottavat, että heidän saamansa palvelu on entistä personoidumpaa.

Juuri nyt B2B-markkinoijan onkin erityisen tärkeää tuntea asiakkaansa perin pohjin, jotta hän osaa kohdentaa markkinointiviestinsä oikein. Salesforce.com/fi voi auttaa tässä tehtävässä, sillä se on erikoistunut tarjoamaan muun muassa myynti-, markkinointi- ja IT-palveluita.

Oakhill.fi

Oakhill.fi tarjoaa ratkaisuja sellaisille yrityksille, joilla ei ole käytössään markkinointiresursseja. Jos valitset Oakhillin yhteistyökumppaniksesi, aloittaa se markkinointistrategian luomisen syväsukeltamalla yrityksesi tavoitteisiin.

Kun tavoitteet ovat tulleet tutuiksi, on aika pohtia, kuinka markkinointitoimet saadaan parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan näitä tavoitteita. Samalla pohditaan, millaiset toimet tuovat parasta vastinetta rahoillesi.

Kun on aika toteuttaa markkinointistrategiaa, tarjoaa Oakhill yrityksesi palvelukseen osaavan projektipäällikön. Oakhillin tekijäverkosto työskentelee hänen vastuullaan, jotta yrityksesi saisi käyttöönsä parhaat mahdolliset tekijät sekä parhaan mahdollisen osaamisen.

Oakhill sopii yhdessä yrityksesi kanssa myös siitä, millaisia mittareita käytetään markkinoinnin onnistumisen mittaamiseen sekä kuinka toiminnan jatkuva kehittäminen toteutetaan.

Comments are closed.